I vendos vajzës një gur varri në formën e IPHONE- Krijuesi i gurit: Më kanë ardhur edhe porosi të tjera

Një ngjarje e çuditshme ka ndodhur në Rusi, ku në  varrin e një vajze, në vend të një guri normal, gjendet një ekran IPHONE.

Këtë gur të veçantë, e ka zgjedhur babai i vajzës, i cili prek shumë pas largimit të së bijës.

Sigurisht që bëhet fjalë për një gur të gdhendur në formën e telefonit të famshëm,por gjithsesi kjo gjetje e babait të së ndjerës ka zgjuar shumë kureshtjen e njerëzve.

Disa prej personave që e kanë parë, madje dhe e kanë porositur një gur varri të tillë./ apel.media