I riu që mori famë ngaqë i bëjnë kërkesa për photoshop

Xhejms Fridman është një britanik që punon në SHBA i cili ka marrë famë falë modifikimeve komike që u bën fotove në internet, pasi ndjekësit i kërkojnë që t’ua përmirësojë pak fotot personale.

Vetëm me këto modifikime komike, ai ka arritur të mbledhë jo pak, por 1.9 milionë ndjekës në Instagram.

Ai merr mesazhe të pafundme nga njerëz që duan t’ia modifikojë fotot, dhe ai u përgjigjet sipas mënyrë së tij./apel.media