Historike: Kosova dhe Serbia nënshkruajnë marrëveshje për rikthimin e fluturimeve pas 21 vitesh

Kosova dhe Serbia hedhin hapin historik, pas 21 vitesh, nënshkruajnë marrëveshjen për rikthimin e fluturimeve Prishtinë-Beograd dhe anasjelltas.

Në ambasadën Amerikane u nënshkrua mes Beogradit dhe Prishtinës, nga përfaqësues të të dyja vendeve, marrëveshja e cila do të mundësojë fluturime mes Beogradit dhe Prishtinës.

Kjo mund të konsiderohet arritje dhe shenjë pozitive për të ardhmen.

Tentativat per dialog mes tyre nuk kanë prodhuar rezultat dhe gati 10 vjet pas pavarësisë së Kosovës, retorika mbetet e njëjtë./apel.media