Hazard ka refuzuar Bayern përpara transferimit në Madrid? Ish-shoku i ekipit e zbulon këtë

Ish-portieri i skuadrës së Chelsea, Rob Green, deklaron në një intervistë se Hazard ka patur një ofertë nga gjigandët e Bayerm Munich, të cilën e ka refuzuar. Green u shpreh se ish-shoku i skuadrës i ...
Hazard ka refuzuar Bayern përpara transferimit në Madrid? Ish-shoku i ekipit e zbulon këtë
Foto: Hazard ka refuzuar Bayern përpara transferimit në Madrid? Ish-shoku i ekipit e zbulon këtë

Ish-portieri i skuadrës së Chelsea, Rob Green, deklaron në një intervistë se Hazard ka patur një ofertë nga gjigandët e Bayerm Munich, të cilën e ka refuzuar.

Green u shpreh se ish-shoku i skuadrës i kishte thënë atij që mund të kishte përfunduar në Bundesliga, nëse atje nuk do të luante vëllai i tij. Gjithashtu ish-portieri tha se Eden nënkuptoi që vëllai i tij quhet Thorgan dhe jo “Vëllai i vogël i Eden Hazard”. /old.apel.media

Eden Hazard dhe Rob Green kur luanin tek skuadra e Chelsea