Glauk Konjufca, Kryetar i Kuvendit të Kosovës: Serbia po punon për destabilizimin e Kosovës


Glauk Konjufcka, kryetari i Kuvendit te Kosoves sot në Tiranë, me 27 Nentor 2022 tha:
“Serbia nuk e fsheh aspak qëllimin e saj që është destabilizimi i Kosovës dhe darja faktike e shtetit tonë. Serbia na lufton nga brenda dhe nga jashtë, pa zgjedhur mjete, nga diplomacia deri tek financimi dhe kontrollimi i grupeve që janë të lidhura me krimin, brenda vendit tonë”.
Kjo ishte shigjetë në shpinën e atyre që mbështesin “Open Balkan”.