“Gëzuar e mbarësi në cdo vatër shqiptare”, Meta shpërndan foto nga atmosfera familjare

Ilir Meta ka shpërndarë për ndjekësit në rrjetet sociale, foto nga atmosfera familjare të natës së ndërrimit të viteve. “Gëzuar e mbarësi në cdo vatër shqiptare”-, shkruan Meta, krahas fotove ku shfaq...
“Gëzuar e mbarësi në cdo vatër shqiptare”, Meta shpërndan foto nga atmosfera familjare
Foto: “Gëzuar e mbarësi në cdo vatër shqiptare”, Meta shpërndan foto nga atmosfera familjare

Ilir Meta ka shpërndarë për ndjekësit në rrjetet sociale, foto nga atmosfera familjare të natës së ndërrimit të viteve.

“Gëzuar e mbarësi në cdo vatër shqiptare”-, shkruan Meta, krahas fotove ku shfaqet me babin e tij, bashkëshorten Monika Kryemadhi dhe tre fëmijët, Bora, Besarti dhe Era./old.apel.media