“Gërdeci”/ Mediu kërkesë GJKKO: Të kryhet akti i ri ekspertimi ekonomiko-financiar

Ish-ministri i Mbrojtjes, Fatmir Mediu, i kërkoi Gjykatës së Posaçme të urdhërojë kryerjen e një akt ekspertimi të ri ekonomiko-financiar. Sipas avokatëve, akt-ekspertimi i paraqitur si provë nga SPAK ka probleme.
“Gërdeci”/ Mediu kërkesë GJKKO: Të kryhet akti i ri ekspertimi ekonomiko-financiar

Ish-ministri i Mbrojtjes, Fatmir Mediu, i kërkoi Gjykatës së Posaçme të urdhërojë kryerjen e një akt ekspertimi të ri ekonomiko-financiar. Sipas avokatëve, akt-ekspertimi i paraqitur si provë nga SPAK ka probleme.

 
Mësohet se kjo nuk i është bërë me dije Mediut gjatë hetimit paraprak dhe ekspertët janë zgjedhur në mënyrë të njëanshme dhe ne kushte papërshtatshmërie. 
4 nga 5 ekspertët kanë qenë pa licencimet përkatëse dhe nëpunës shtetëror.