Garda e Republikës do të marrë në ruajtje Gjykatën e Posaçme dhe SPAK

Garda e Republikës do të marrë në ruajtje Gjykatën e Posaçme dhe SPAK.

Sipas vendimit, shërbimet e Policisë së Shtetit do të zëvendësohen me punonjës të Gardës.

Lajmi bëhet i ditur nga gazetarja Klodiana Lala për News 24.