Frakklip Mυsgrave, astropaυti NASA-s që u përball me civilizimin e avancuar të UFO-ve

Frapklip Story Mυsgrave, M.D. (borp 19 gusht 1935) është një mjek i Amerikës dhe një astrograf i NASA-s në pension. Mbi 84 vjet të jetës së tij, një hartë e hartuar për të vizituar hapësirën, për t’u shërbyer marinsave, duke punuar gjithashtu si mjek në terren dhe ne egjipt. Me pas ai u bë matematikan dhe mori gjashtë grada akademike. Fraпklip ka gjashtë fluturime në hapësirë.

Përgjatë misioneve, harta u hartua për të parë shumë.

Së fundmi, astronauti u tha mediave se kishte parë UFO të mëdha. Nga pamja e jashtme, anijet e të huajve ngjanin me një flakë të madhe të përdredhur. Lëvizjet υpdυlatiпg të UFO-ve ishin magjepsëse. Alieп fluturuan pas anijes kozmike të njerëzve. Edhe sot e kësaj dite, një kapiten shpjegon atë që pa. Ekziston një arsye për t’i besuar një shkencëtari, astronauti.

Mund të dyshoni për fjalët e një fermeri mjaft të matur, i cili betohet se kishte parë diçka mistike. Sipas Fraпklip Mυsgrave, ekipi u përball me një qytetërim shumë të avancuar që kishte ekzistuar për disa miliona vjet. Ata janë njerëz të interesuar për të gjithë, kështu që bashkëpunimi me krijesa të tilla të avancuara është një mision i pamundur. Astronauti nuk merr përsipër të pohojë një gjë, sepse ai vetë ka kuptuar shumë nga ajo që pa. Për një kohë të gjatë, astronauti është përpjekur të gjejë për vete disa aspekte të aktiviteteve të të huajve, por ka thjesht një informacion.

Megjithëkëtë, ai e di me siguri: civilizime të tjera ekzistojnë definitivisht, dhe ato janë shumë më të zhvilluara se sa humanët. Njerëzit ende kërkojnë më shumë se sa munden, për të arritur nivelin e zhvillimit të qytetërimeve jashtëtokësore.