Foto/Keni parë shtëpi më parë, por shtëpi si këto nuk keni parë kurrë

Shtëpia është oazi i qetësisë, hapësira private, vendi ku secili lë një copë të vetes.

Disa preferojnë të jetojnë në shtëpi  private, e disa të tjerë jetojnë në apartamente. Shumë persona i ndërtojnë shtëpitë e tyre sipas strukturave të zakonshme, në vende të zakonshme.

Mirëpo, ka dhe nga ata që  kanë shpirt aventurieri dhe që zgjedhin të ndërtojnë me  modele të veçanta si dhe në vende  jo shumë të zakonshme.

Më poshtë po u njohim me disa prej shtëpive më të veçanta nëpër botë./apel.media