Fotografi i njohur hap ekpozitën e tij me titull’ Shqiptarët në Çeki’

Fotografi Roland Tasho ka hapur ekpozitën e tij fotografike më të fundit, të titulluar ‘Shqiptarët në Çeki’. Krijimtaria e tij është ekspozuar në Muzeun Historik Kombëtar në Tiranë. Shumë artistë që k...

Fotografi Roland Tasho ka hapur ekpozitën e tij fotografike më të fundit, të titulluar ‘Shqiptarët në Çeki’.

Krijimtaria e tij është ekspozuar në Muzeun Historik Kombëtar në Tiranë.

Shumë artistë që kanë vizituar ekpozitën janë shprehur se figurat e fotografit janë të mahnitshme, dhe gjithashtu kanë vlerësuar atë për kontributin që jep me artin e tij.

Taho është fotograf  i njohur që ka 30 vite që merret me fotografi, ndërsa ka hapur shumë ekpozita si brenda ashtu dhe jashtë vendit./old.apel.media