Foto/ Shqiptarja Mirela Sula mbush sallën në Dubai-Kujdes me atë që ëndërron, pasi mund ta shohësh se si kthehet në realitet

Drejtuesja e fondacionit Global Woman, fondacion ky  që mbledh gra nga e gjithe bota në profesione të spikatura,  si mjeke, inxhiniere, shkrimtare etj, është stacionuar në Dubai. Nga Dubai ajo  promov...

Drejtuesja e fondacionit Global Woman, fondacion ky  që mbledh gra nga e gjithe bota në profesione të spikatura,  si mjeke, inxhiniere, shkrimtare etj, është stacionuar në Dubai. Nga Dubai ajo  promovoi   vlerat e  grave si dhe nxitjen  per siperrmarje nëpermjet  suksesit.

E lumtur dhe e ekzaltuar për nismën e saj ajo shkruan ndër të tjera se duhet të kemi kujdes me atë që ëndërrojmë pasi mund të kthehet në realitet. Ndër të tjetra Sula lajmëron se do të ketë një takim të ngjashëm edhe në Singapor, për vitin e ardhshëm.

Statusi i plotë

Çfarë mund të them “ Kujdes me atë që ëndërron, pasi mund ta shohësh se si kthehet në realitet. Faleminderit Dubai për mikpritjen. Faleminderit  Veronica Chew,që e bëre të  mundur këtë. Je shpresa e të gjitha grave./ old.apel.media