Foto-Shembet me tritol godina tre katëshe në Kamëz

Një godinë tre katëshe  e dëmtuar nga tërmeti i datës 26 Nëntor në Universitetit Bujqësor të Tiranës, është shembur me tritol. Shembja është kryer në mënyrë të komanduar, teksa prezentë kanë qenë Krye...

Një godinë tre katëshe  e dëmtuar nga tërmeti i datës 26 Nëntor në Universitetit Bujqësor të Tiranës, është shembur me tritol.

Shembja është kryer në mënyrë të komanduar, teksa prezentë kanë qenë Kryeministri Edi Rama dhe Kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj

Godina është shpallur e pabanueshme, ndonëse më herët në godinë banonin familjarë. Sot është prishur edhe një tjetër godinë pranë Institutit Bujqësor, teksa ende duhet të prishen edhe 8 godina të tjera./ old.apel.media