Foto- Nuk e keni parë kurrë tokën si në këto  imazhe

Një pjesë shumë e vogël e personave me të cilët ndajmë planetin kanë pasur fatin që të kenë qenë në hapësirë.

Gjithsesi, këta të fundit kanë qenë mjaftueshëm solidarë, ndaj dhe kanë shkrepur disa imazhe, për t’i ndarë me të tjerët.

Astronautët, na kanë sjellë tokën përmes fotove në këndvështrime, që ne vetëm mund t’i ëndërrojmë.

Për më shumë, ju ftojmë të shijoni fotot më poshtë./apel.media