Foto-E veshur si “Mbretëreshë Teuta” shqiptarja renditet ndër 20 më të bukurat e planetit

Konkurrentja Cindy Marina  ka arritur që t’i  sigurojë  Shqipërisë një vend në “Top 20-tshe” mes 90 konkurrenteve në “Miss Universe 2019” në Atlanta, SHBA.

Në skenë ajo shfaqet si “Mbretëreshë Teuta” dhe  jo vetëm.

Cindy Marina  shkëlqeu gjatë përfaqësimit të vendit tonë në edicionin e 68  të konkursit ndërkombëtar./ apel.media