Foto-Dëmet e tërmetit në Lushnje/ Çahet rruga

Tërmeti ka shkaktuar dëme edhe në qytetin e Lushnjes. Sipas fotove që raportohen në redaksi, është çarë rruga në aksin kryesor.

Tetë tërmete të fuqishme tronditën Shqipërinë, duke shkaktuar dëme të mëdha materiale dhe disa të lënduar. /apel.media