Foto-Bora e parë zbardh Voskopojën

Voskopoja është një nga fshatrat me pamjen më relaksuese, sidomos gjatë stinës së dimrit. Ajo që e bën këtë fshat shumë të dashur për bujtësit veç të tjerash, janë dhe flokët e borës.

Me sa duket edhe sivjet bora e parë ka zbardhur Voskopojën duke ofruar pamje përrallore./apel.media