FNSH “aksion” në qytetin e Elbasanit, kush po kërkohet?

Policia ka po zhvillon kontrolle me qëllim kapjen e personave problematike, por edhe për të ruajtur rendin dhe sigurinë në këtë qytet.

Deri tani nuk ka një informacion nga policia, në orët në vijim priten detaje në lidhje me këtë aksion të policisë, bën të ditur Dosja.