Fifi mer vendimin, lë përfundimisht shtëpinë e Big Brother Vip

Para pak minutash këngëtarja e mirënjohur Filloreta Raçi ka komunikuar vendimin e marrë për të lënë shtëpinë e Big Brother.

Ka qënë vet ajo që ka kërkuar largimin duke thënë se kjo lojë nuk po ndikonte për mirë në gjendjen e saj shëndetësore.

Banorët e tjerë kanë ngelur të habitur dhe janë prekur nga ky vendim i Fifit.