FIER: Gjykata lë në burg mësuesin që ngacmoi seksualisht nxënësen

Agron Bego profesori i kantos në shkollën e mesme Artistike “Jakov Xoxa” në Fier ka dalë sot para TRUPIT GJYKUES për vlerësimin e masës së arrestit.

Ai u denoncua nga nje nxenese e shkolles per ngacmim seksual dhe u arrestuar me akuzën për ngacmim seksual .

Gjykata e rrethit Gjyqësor Fier e kryesuar nga Gjyqtare Igerta Hysi dhe Prokuror Ervisa Hyka në fund të shqyrtimit ka vendosur masën e sigurisë “arrest me burg” për 63-vjeçarin Agron Bego, profesor kanto në liceun artistik në Fier.

Një nxënëse e shkollës së mesme artistike “Jakov Xoxa” në Fier, ka denoncuar ngacmimin seksual nga ana e profesorit të muzikës. Ky i fundit ofrohet ta ndihmojë vajzën me mungesat, në këmbim të intimitetit. Në videon e publikuar nga emisioni “Stop”, profesori Agron Bego thotë, se vajza nuk duhet të bëjë seks me bashkëmoshatarë, se ata nuk dinë të bëjnë seks.