Ferrari më i shpejtë përballet me superbiçikletë BMW në një duel që ia vlen të shihet

Për të parë se sa i shpejtë është Ferrari SF90 Stradale, kanali Carwow YouTube u nis në një pistë për një seri testesh të performancës kundër një BMW M 1000 RR, një nga superbiçikletat më të shpejta rrugore aktualisht në shitje.

Ferrari SF90 Stradale është një nga makinat sportive më të jashtëzakonshme aktualisht në shitje në botë. Ajo shkon aq shpejt sa që edhe një biçikletë sportive BMW M 1000 RR nuk mund të vazhdojë me të.

Për të parë se sa i shpejtë është SF90 Stradale, kanali Carwow në YouTube u nis në një pistë për një seri testesh të performancës kundër një M 1000 RR, një nga superbiçikletat rrugore më të shpejta aktualisht në shitje.

Në secilën prej garave të vrapuara, Ferrari filloi pak më shpejt se BMW dhe në garën e tretë dhe të fundit, çerek miljen e kaloi për 9.6 sekonda krahasuar me 10.0 sekonda për M 1000 RR.

Megjithatë, meqenëse drejtuesi i BMW -së vendosi të mos përdorë sistemin e kontrollit të nisjes së biçikletës dhe e trajtoi gjithçka vetë, performanca ende konsiderohet vërtet mbresëlënëse.

Garat befasuese nga videoja tërhoqën shumë vëmendje nga adhuruesit e makinave.