Fero i kërkon publikisht një mundësi të fundit Arbenitës: Të lutem, kthehu

Reperi i njohur Fero, i cili ka hequr dorë nga muzika, pasi doli nga burgu për shkak të dhunës ndaj nënës së fëmijës së tij Arbenitës, përmes një mesazhi publik, i kërkon kësaj të fundit dhe një mundësi të dytë.

Fero i kërkon falje për atë çfarë e ka bërë të kaalojë, ndërsa thekson se fakti që i ka hyrë fesë myslimane dhe ka ndryshuar, i detyrohet asaj.

“Të lutem, ktheu”, shkruan Fero ndër të tjera.