Femrat bronzaturë më të paguara në pasarelat ndërkombëtare

Femrat bronzaturë  të cilat kurojnë estetikisht veten e tyre, gjithmonë më tepër po përfshihen në pasarelat e modës, dhe në eventet e bukurisë e të showbizzit. Në fakt kërkesa për të promovuar vajzat ...

Femrat bronzaturë  të cilat kurojnë estetikisht veten e tyre, gjithmonë më tepër po përfshihen në pasarelat e modës, dhe në eventet e bukurisë e të showbizzit.

Në fakt kërkesa për të promovuar vajzat me ngjyrë është në trend, po të mendojmë se shumë modele me ngjyrë të bronztë të lëkurës në versionin origjinal, si Naomi Campbell, Winnie Harlow, tashmë sfilojnë në pasarelat më të famshme e më të paguara në botë./old.apel.media