Fansi i drejtohet Presidentit Trump- “Hidhe tutje dëborën”, Trump – Ky po që është një fans i vërtetë

Presidenti Amerikan Donald Trump ka postuar në llogarinë e tij në Fb, një foto e cila po bën xhiron e rrjeteve ndërkohë që në SHBA, një fans i tij ka dashur ti thotë që mos t’a prish terezinë me problemet që duan së fundmi t’i shkaktojnë për Impichtment, Demokratët në Senat.

Mesazhi i fansit është inkurajues për Presidentin Trump, i cili duket se kohët e fundit nuk ka qenë i qetë me zhvillimet që kanë dashur t’i shkaktojë kampi tjetër politik, ai Demokrat.

Dhe Presidenti Trum i kënaqur nga reagimi postoi statusin e falenderimit për fansin me komentin,

“Ky është një fans i vërtetë”.

That is a real fan. Thank you!