FACEBOOK i bllokon llogarinë sociale për herën e katërt/ Antikonspiracionisti bën thirrjen

Anti konspiracionisti Alfred Cako, ka drejtuar një thirrje për ekipin drejtues të FB, por dhe Akromax. Sipas tij nga publikimi i të vërtetave, si facebook ashtu dhe akromax I kanë bllokuar sërisht llogarinë në rrjetet sociale.

Statusi plotë:

Lironi faqen e Alfred Cako!

Thirrje drejtuar Face book, Akromaks dhe Mark Zukenberg!

Policia e mendimit mbylli serisht 30 dite pa asnje shkak e shpjegim, per here te katert, faqen e Alfred Cako.

Lironi faqen! Nje dite do ta paguani para gjykates kete veprim!

Ju lutem, bejeni share ne faqet tuaja