Eurostat e renditi Shqipërinë në vendin e gjashtë në botë për emigracionin masiv/ Reagon Basha

Kryetari Opozitës, Lulzim Basha ka postuar Pak minuta më parë, statistika të frikshme për emigracionin e shqiptarëve.

Statusi plotë:

Eurostat e renditi Shqipërinë në vendin e gjashtë në botë për emigracionin masiv. Për 8 vjet me dështimet e tij, Rama e shkatërroi ekonominë dhe i detyroi të rinjtë tanë të ikin. Për shkak të dështimeve të Ramës, situata ekonomike është sot më e keqja në rajon.
Ne shqiptarët jemi të suksesshëm kudo në botë – ndaj nuk ka asnjë arsye pse të mos kemi sukses këtu në vendin tonë! Ka ardhur koha për ndryshim. Ka ardhur koha të largojmë Ramën dhe të sjellim shpresë dhe zhvillim për vendin tonë!