(Emri+Vendi) Identifikohet shoferi 37-vjeçar që ra me kamion në liqenin e Kukësit

Identifikohet shoferi i kamionit që ra sot nga Ura e Kolshit në Kukës.

Ai quhet Ferit Lleshi.

37-vjeçari teksa drejtonte kamionin ka dale nga rruga dhe ka rënë në liqen. Për gjetjen e trupit janë angazhuar Polumbarët e Reneas, si dhe shërbimet e Policisë se Kukësit.

Mësohet se thellësia e liqenit, rreth 15 metër e ka vështirësuar me tepër punën e polumbarëve, të cilët prej dy orësh vijojnë kërkimet