Elvis Naçi shpallet njeriu i vitit 2019

Drejtuesi i emisionit “Shqiptarët për shqiptarët”, Elvis Naçi është shpallur si njeriu i vitit. Në fakt shqiptaret nuk kane harruar jetet e shpetuara në nismën e tij të mbështetur gjerësisht nga shqiptarët.

Ai ka ndërtuar shtëpi të ndërtuara, ka ndihmuar jetimë dhe njerëz në nevojë. Ai sot është kthyer në njeriun më të përflour të ketij viti.

Me votimin ndaj tij, shqiptarët votuan për veten e tyre dhe besimin ndaj tij. Ata e treguan edhe ne mbledhjen e fondeve për termetin duke qene fondacioni i udhehequr prej tij, fondacioni qe mblodhi mbi 10 miliarde leke te vjetra ose 8,230,000 euro./apel.media