Elton John do të ulë perden e turneut të tij të fundit në Mbretërinë e Bashkuar

Elton John do të ulë perden e turneut të tij të fundit në Mbretërinë e Bashkuar me një performancë debutuese në Glastonbury qershorin e ardhshëm, thanë të premten organizatorët e festivalit legjendar të muzikës.

Emily Eavis, babai i së cilës Michael filloi ngjarjen britanike në vitin 1970, tha se “ne do ta mbyllim festivalin dhe do të shënojmë këtë moment të madh në të dyja historitë tona me ‘nënën’ e të gjitha dërgesave”.