Elbasan/ Ministrja Kushi viziton shkollat për të ndjekur nga afër ecurinë e mësimit plotësues dhe masat anti-COVID

Ministrja e Arsimit Evis Kushi ka qënë e pranishme në shkollën “Bardhyl Popa” në Elbasan për të parë nga afër ecurinë e mësimit plotësues, masat anti-COVID, shpërndarjen e librave falas, kalendarin e aktiviteteve kulturore-sportive, si dhe futjen e lëndës së anglishtes që në klasë të parë.

Postimi i Ministres Kushi:

Në prag të nisjes së vitit shkollor 2021-2022, 👉 vizitë në shkollën 9-vjeçare “Bardhyl Popa” 📌 Elbasan për t’u njohur nga afër me ecurinë e deritanishme të mësimit plotësues, masat anti-COVID, shpërndarjen e librave falas, aktivitetet kulturore-sportive që po zhvillohen përgjatë kësaj periudhe, si dhe futjen e lëndës së anglishtes që në klasë të parë.👍

Suksese të gjithëve! 🤗

https://www.facebook.com/kushievis/videos/143697907955280/