Ekskluzive APEL/ “Punëtorët e Shqipërisë”, mbledhin 550 thasë me plehra në grykëderdhjen e lumit Ishëm

Teksa politika eshte përfshirë në kaos dhe pabesi, ka një grup njerezish qe ende e ruajne moralin per veten dhe vendin. Shpesh kemi pare nismetare qe përmes rrjeteve sociale njoftojnë per aksione vullnetare ne dobi te higjenes se perbashket, pastrimit te mbetjeve urbane dhe jo vetëm nga mjedisi. Kete here, ka qene personazhi i njohur i zbulimit përmes fotografise, te relievit piktoresk shqiptar, fotografi Fation Plaku, qe përmes fotove ne fb ka zbuluar detaje nga ky aksion vullnetare per pastrimin nga mbetjet ne habitatin ujor te grykederdhjes se lumit Ishem.

Fation Plaku shkruan:

Diten e sotme me @rivercleanupalbania & me studente & pedagoge te qytetit te Durresit kemi arritur te mbledhim rreth 550 thase me plera ne gryke derdhjen e lumit Ishem. / Përgatiti Apel.Media