Ekskluzive APEL/ Imagjinata juaj do të krijojë çdo situatë

Para së gjithash, në mëngjes, imagjinoni veten jashtëzakonisht të lumtur. Ngrihuni nga shtrati duke u ndjerë shumë i/e lumtur, rrezatuese, me entuziazem, pritëse, sikur diçka perfekte, me vlerë të pafundme do të ndodhte sot. Ngrihuni nga shtrati në një gjendje shumë pozitive dhe shpresëdhënëse, me ndjenjën se kjo ditë nuk do të jetë e zakonshme, se diçka e jashtëzakonshme, e jashtëzakonshme ju pret; diçka që është gjithë dridhja juaj ka ndryshuar. Kur shkoni për të fjetur natën, imagjinoni thjesht se jeni në duart e hyjnores, sikur ekzistenca po ju mbështet, sikur të jeni në prehrin e saj ndërkohë që bini në gjumë. E vetmja gjë që duhet mbajtur parasysh është se duhet të vazhdosh ta imagjinosh dhe ta lëmë ëndrrën të vijë, që imagjinata të hyjë në ëndërr; dy gjerat mbivendosen.

Mos imagjinoni asgjë negative, sepse nëse njerëzit që kanë aftësi imagjinative imagjinojnë gjëra negative, ato fillojnë të ndodhin. Nëse mendoni se do të sëmureni, do të sëmureni. Nëse mendoni se dikush do të jetë i pasjellshëm me ju, do të jetë i pasjellshëm. Imagjinata juaj do të krijojë situatën. Pra, nëse vjen një ide negative, ndryshojeni menjëherë në një mendim pozitiv. Thuaji atij jo. Lëre menjëherë; hidhe tutje. Brenda një jave do të filloni të ndiheni sikur po bëheni shumë të lumtur pa asnjë arsye.