E rëndë: Edukatorja detyron fëmijët e kopshtit të godasin veten me shpullë

Një edukatore kopshti është kapur në kamerat e sigurisë duke i detyruar fëmijët të godasin me shpullë veten e tyre, sa më fort të jetë e mundur.

Kjo ngjarje ka ndodhur n Kinë, ndërsa edukatorja i kërcënonte nxënësit se nëse ata nuk e godisnin veten fortë, do t’i godiste ajo.

Sipas “ Daily Mail”, në momentin që është publikuar video në rrjetet sociale edukatorja është arrestuar menjëherë.

Ky skandal vjen një muaj pasi një tjetër edukatore në një kopsht u ka duke detyruar nxënësit e saj që të radhiten para saj dhe të godasin veten, si ndëshkim se nuk kishin fjetur gjumë në orarin që ajo u kishte thënë. /apel.media