E PABESUESHME/ Ja ndryshimet që ndodhin në të ardhmen e afërt tek njeriu

Sipas një studimi të fundit mbi energjinë kuantike, bëhet e ditur se njeriu do ti nënshtrohet ndryshimeve të mëdha psikologjike në një të ardhme të afërt.

Kjo periudhë do të jetë një lloj zgjimi për rracën njerëzore e cila do të transformohet si kurrë më parë. Lajmin  e ka shpërndarë edhe Faqa në fb, NO VAX Albania.

Statusi plotë:

Ndryshimet qe do te ndodhin ne nje te ardhme shume te aferert. #TheGreatAëakening

#novaxbyforce #nomorelockdoën #Stop5GAlbania

1.Sens i forte i keqardhjes.

2.Humbje e frikes.

3.Humbja e polaritetit te gjykimit.

4.Lehtesisht te pershatshem.

5.Pranimi i drites dhe erresires.

6.Fuqia per te krijuar realitete.

7.Manifestim i shpejt i ndjenjes se keqardhjes.