E KENI DITUR/ Ajo i kërkoi autograf, futbollisti e mori për nuse


Para disa vitesh, një fanse i kërkoi Alvaro Moratës firmën e tij si autograf në një fanellë të tij.

Spanjolli e shikoi drejt e në sy, aty ndodhi diçka…

Dhe tani ata janë martuar dhe me fëmijë!

Historia mund të jetë e pa besueshme për shumë njerëz por eshte e vertete.