E gjithë bota gjendet në Kinë, ja si i kanë imituar qytetet evropiane dhe amerikane kinezët(FOTOT)

Autoritetet kineze kanë ndërtuar imitime të ndryshme të ndërtesave të famshme nga Europa dhe SHBA-të, në disa prej qyteteve të tyre. Dhe disa ndërtime janë vërtet madhështore e për t’u admiruar, për nga përmasat.

Fshati Florentia, në Tianxhin, një imitim i një zone të Firences, është deri diku autentik pasi shumica e dyqaneve në atë rrugë janë të markave luksoze italiane./apel.media