Durrës, 11 të zhdukur-Vijojnë kërkimet

Sipas të dhënave zyrtare deri tani janë konfirmuar 13  të vdekur si dhe 600 persona të lënduar. Ndërkohë që sipas të dhënave të deri tanishme rezultojnë edhe 11 persona të zhdukur. Bëhet e ditur se po...

Sipas të dhënave zyrtare deri tani janë konfirmuar 13  të vdekur si dhe 600 persona të lënduar.

Ndërkohë që sipas të dhënave të deri tanishme rezultojnë edhe 11 persona të zhdukur.

Bëhet e ditur se po  kërkohen 7 persona në lagjen numër 17 pranë Kryqit të Kuq si dhe 4 të tjerë në lagjen numër 6./ old.apel.media