Dritan Kanapari: A do të ketë protesta në BE në Shtator kundër PLANDEMISË

Nga Dritan Kanapari

Në BE po bëjnë gjithçka për ta zgjarur sa më shumë izolimin, maskerimin… edhe pse nuk ka më rrezik sepse nuk ka virus që jeton në temoerarura kaq të larta gjatë verës.

Po vijojnë metodën e panikut duke i terrorizuar njerëzit nëpërmjet mediave duke shpikur gjoja raste të reja vatrash infeksioni dhe vdekjesh me covid edhe pse ekonomia po shkatërrohet. Rreth 20 milion eueopianë kanë humbur deri tani vendet e punës. Fëmijët duan ri çojnë me maska dhe distancim në shkollë që ti semurin dhe të behen me peobkeme mendore..

PO NUK U NGRIT E GJITHË EUROPA NË PROTESTA TË DHUNSHME PËR TË PËRMBYS KËTA BURATINËT E ELITËS, NË MËNYRË QË TË TËRHIQEN USTALLARËT NGA PLANET E TYRE, KJO PUNË KA MARRË FUND… DREJT URISË!