Do udhëtoni në Europë?/ Konfirmoni udhëtimin, 19 fluturimet për datën 16.09.2020 ⠀⠀

⠀⠀

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e Mërkure janë:⠀⠀

✈️Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim

✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim

✈️Air Albania – Tiranë – Romë dhe kthim

✈️Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Torino dhe kthim

✈️Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim

✈️EasyJet – Tiranë – Gatwick dhe kthim

✈️SkyUp – Kiev – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

✈️Albawings – Tiranë – Venecia dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Karlsruhe dhe kthim

✈️Air Albania – Tiranë – Piza dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Milano dhe kthim

✈️Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim

✈️TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim

✈️British Airways – Tiranë – Heathrow dhe kthim

✈️EasyJet – Tiranë – Milano dhe kthim

✈️Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀

Ju faleminderit për bashkëpunimin.