“Do të kem më shumë për të thënë në kohën e duhur”/ Braverman reagon pas shkarkimit nga Sunak

Suella Braverman, e cila u shkarkua nga posti i sekretares së shtëpisë pak më parë, ka dhënë një koment të shkurtër për mediat. Braverman tha: “Ka qenë privilegji më i madh i jetës sime të shërbej si ...
“Do të kem më shumë për të thënë në kohën e duhur”/ Braverman reagon pas shkarkimit nga Sunak
Foto: “Do të kem më shumë për të thënë në kohën e duhur”/ Braverman reagon pas shkarkimit nga Sunak

Suella Braverman, e cila u shkarkua nga posti i sekretares së shtëpisë pak më parë, ka dhënë një koment të shkurtër për mediat.

Braverman tha: “Ka qenë privilegji më i madh i jetës sime të shërbej si sekretare e Brendshme. Do të kem më shumë për të thënë në kohën e duhur”.

Kujtojmë se Suella Braverman është shkarkuar sot nga posti i sekretares së Brendshme.

Kjo erdhi pasi javën e kaluar ajo shkroi një artikull ku kritikoi trajtimin e Policisë Metropolitane të një marshimi pro-palestinez për Ditën e Armëpushimit. Kritikët, si nga partitë e opozitës ashtu edhe nga deputetët e tjerë konservatorë, i quajtën komentet e Braverman fyese.

Gjithashtu, Braverman akuzoi policinë se luan me standarde të dyfishta në mënyrën se si po i menaxhon protestat e diskutueshme duke treguar një qëndrim më të butë ndaj protestuesve të krahut të majtë sesa homologët e tyre të krahut të djathtë.

Ajo shtoi sulmet e saj ndaj atyre që merrnin pjesë në demonstratat pro-palestineze – duke i krahasuar ato me marshimet protestante në Irlandën e Veriut – komente që u etiketuan tërësisht fyese dhe injorante nga një ish-ministër i kabinetit konservator