Ditët që kthejnë vëmendjen e shqiptarëve tek libri

Është hapur dje panairi i librit në Tiranë , duke kthyer kështu interesin e lexuesve të ndryshëm për librat. Gjë që u vu re në këtë panair ishte shitja e librave kryesisht për fëmijë. Fëmijët që kthej...

Është hapur dje panairi i librit në Tiranë , duke kthyer kështu interesin e lexuesve të ndryshëm për librat. Gjë që u vu re në këtë panair ishte shitja e librave kryesisht për fëmijë. Fëmijët që kthejnë vëmendjen tek libri duke lënë kështu pas botën e internetit .

Kështu djali i personazhit të njohur të gazetarisë, Erion Kristos, ka sjellë në panair dy libra  që i ka përkthyer për bashkëmoshatarët e tij , ku ka si qëllim t’u kthejë vëmendjen bashkëmoshatarëve për të lexuar.

Më poshtë kopertinat e librave:

 

 

 

 

 

 

 

Po ashtu një tjetër libër për fëmijë është dhe ai i gazetares Flora Xhemani Baba për fëmijë me titull  “Djali dhe ishulli .

Kopertina e librit: