Ditea apo Buçko, kush u largua përfundimisht nga “Ferma VIP”

Ditea apo Buçko, kush u largua përfundimisht nga “Ferma VIP”
Ditea apo Buçko, kush u largua përfundimisht nga “Ferma VIP”

Buçko dhe Ditea kanë qëndruar në ishullin Arameras, larg pjesës tjetër nga fermerët. Vetëm njëri prej të dyve do rikthehej në fermë, në bazë të votave të publikut.

Ditea Berisha i është bashkuar sërish fermës, pas një jave në Arameras e monitoruar me kamerat 24 në 24. Me anë të televotimit dhe votave të publikut Ditea do të rikthehet në “Ferma VIP”, ndërsa Buçko largohet nga ferma përfundimisht.

“Ditea dhe Gledis, përmes televotimit të hapur prej së hënës mbrema, publiku ka votuar që në “Ferma VIP” do të rikthehet Ditea”, lexoi Fjoralba në zarf.