Dimri i acartë/ Zbuloni 10 llojet e shalleve iu mbajnë ngrohtë, por edhe shik

Dimri sapo ka filluar dhe na presin disa muaj vërtetë të ftohtë. Ajo çfarë do t’iu sugjeronim është që të merrni gjithmonë me vete një shall. Ai do t’iu mbajë ngrohtë, si dhe do t’iu mbrojë nga temteraturat shumë të ulëta.

Shalli është një aksesor shumë i nevojshëm gjatë dimrit, por që mund ta përdorni edhe për t’i shtuar ngjyra veshjeve tuaja.

Në mënyrë që të diheni të bukura edhe kur keni veshur shumë rroba, në galerinë e mëposhtme po iu sugjerojmë disa nuanca dhe modele të shalleve që mund t’i kombinoni me të gjitha veshjet tuaja./apel.media