Dhimitri Gjinushit: Meqë nuk po dilni ju po dal vetë

Kryetarja  e Komisionit Parlamentar të Medias  Fatjona Dhimirtri pasi është përballur me prezencë e Skënder Gjinushit në komisionin është shpreur se nuk mund të ulet në një tavolinë me drejtues të vet...

Kryetarja  e Komisionit Parlamentar të Medias  Fatjona Dhimirtri pasi është përballur me prezencë e Skënder Gjinushit në komisionin është shpreur se nuk mund të ulet në një tavolinë me drejtues të vetëshpallur.

“Është turp, që të uleni me Gjinushin. Refuzoj që të ulem në një tryezë me ju.  Madje dhe gazetarët e dinë shumë mirë se kush është zoti Gjinushi. Ardhja në komision është një turp.” , është shprehur ajo dhe menjëherë është larguar nga salla.