Dëmtimi gjatë ndeshjes me Hungarinë/ Gjimshiti nesër në Torino për të kryer ndërhyrjen kirurgjikale

Menjëherë pasi doli nga fusha me barelë, ai u dërgua në spital për të bërë ekzaminime më të hollësishme e më pas, u sigurua kthimi i tij drejt Italisë e jo me pjesën tjetër të ekipit drejt Shqipërisë.

Është mësuar se Gjimshiti ka pësuar frakturë dhe duhet t’i nënshtrohet operacionit. Ndaj sot ai ka udhëtuar drejt Bergamos për ta kontrolluar ndërsa nesër do të jetë në Torino për të kryer ndërhyrjen kirurgjikale.

Në varësi të shkallës së frakturës, qëndrimi i tij jashtë fushës së lojës do të jetë minimalisht një muaj e kjo do të thotë se ai do të humbasë ndeshje shumë të rëndësishme me Atalantën, e sidomos me Shqipërinë. Përtej sfidës së të martës ndaj Polonisë, Gjimshiti nuk pritet të jetë i gatshëm as për duelet ndaj Anglisë dhe Andorrës në muajin nëntor.