Dashnor Diko zë prehën e majme/ Ia vlen të shkosh në gjueti për këtë

Stina e verës është një sezon gjuetie për të apasionuarit pas peshkimit. Në të katër anët e Shqipërisë peshkatarët lëshojnë rrjetat gjithandej për gjahun e radhës të cilin e tregëtojnë ku të munden, por ka edhe nga ata që rrjetat apo grepat i hedhin për pasion, apo sport.
Mesa duket njëri prej tyre është edhe këngëtari i mirënjohur, Dashnor Diko i cili ka zënë prehën e radhës në ujrat e detit Jon.
Dhe ka të drejtë kur shkruan: Ia vlen të shkosh në gjueti për këtë.