Dalin fotot nga dasma e Arminës e Shkelzenit

Në dasmë, përpos personazheve nga bota e artit, kulturës dhe televizionit, nuk do të mungojnë as figura të politikës.

Ndërkohë, ‘Anabel’ mëson se Armina do të hyjë në dasmë me këtë fustan që shihni në fotot e realizuara nga fotografi Armand Sallabanda.