ÇUDI, e kemi patur kaq pranë e nuk ia dinim as vlerën as emrin

Molle Dheu – ushqimi i lire qe vlen nje thesar per shendetin Ju nuk e dini por ajo rritet lehtësisht nëpër bahçet e tiranasve, dhe lulet e saj shpesh shiten për të zbukuruar tavolinat, por në të vërte...

Molle Dheu – ushqimi i lire qe vlen nje thesar per shendetin

Ju nuk e dini por ajo rritet lehtësisht nëpër bahçet e tiranasve, dhe lulet e saj shpesh shiten për të zbukuruar tavolinat, por në të vërtetë zhardhokët e saj rrënjë janë kura efektive për diabetin.

Topinamburi (molle dheu), eshte nje zhardhok, i cili kultivohet fare lehte, pershtatet pothuaj ne cdo toke dhe klime, eshte teper rezistent ndaj insekteve dhe myqeve, jep nje rendiment te madh dhe me e rendesishmja, pa nevojen e perdorimit te fertilizuesve kimik dhe pesticideve

Topinamburi (molle dheu), eshte nje zhardhok, i cili kultivohet fare lehte, pershtatet pothuaj ne cdo toke dhe klime, eshte teper rezistent ndaj insekteve dhe myqeve, jep nje rendiment te madh dhe me e rendesishmja, pa nevojen e perdorimit te fertilizuesve kimik dhe pesticideve. Pra, kjo bime, eshte pa shume pretendime dhe shume gjeneroze per ekonomine dhe shendetin tone. Ajo ka rëndësinë e jashtëzakonshme e çudibërëse për shëndetin. /old.apel.media