Cradi B pa make-up, tmerrohen njerëzit

Cardi B dukej gati e panjohur këtë të dielë teksa po bënte shopping në “Aventura Mall” në Miami, Florida. Reperja ishte pa make-up dhe flokët i kishte mbështjellë me një copë. Ajo bëri ndalesa të shum...

Cardi B dukej gati e panjohur këtë të dielë teksa po bënte shopping në “Aventura Mall” në Miami, Florida.

Reperja ishte pa make-up dhe flokët i kishte mbështjellë me një copë.

Ajo bëri ndalesa të shumta në shume dyqane si: Louis Vuitton, Ferrari, Foot Locker, Gucci, gjithashtu ndaloi në një dyqan me veshje fëmijësh dhe në një ëmbëltore.

Aty u mblodhën pafund njerëz për të parë nga afër një ndër njerëzit më të famshëm në botë, ku mbetën të habitur./old.apel.media