COVID-19 në Kosovë, MSH: 3 raste të reja dhe asnjë humbje jete në 24 orë

Ministria e Shëndetësisë së Kosovës ka bërë publikuar raportin 24-orësh për rastet e reja me COVID-19.

Në njoftimin e tyre bëhet e ditur se janë konfirmuar tri raste të reja.

Gjatë kësaj periudhe, janë shëruar edhe 15 persona.